Over FD BNR LIVE

Ontmoet de veranderaars

De wereld verandert, de economie verandert mee. Op de vragen die dat oplevert voor bedrijfsleven en samenleving zoeken de redacties van Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio de antwoorden. Net als onze lezers en luisteraars. Daarom organiseert FD BNR LIVE ontmoetingen met bedrijven, politiek en wetenschap. We gaan in gesprek met de gezichtsbepalende leiders over de grote thema’s van morgen. Niet alleen over het waarom van verandering, maar vooral over het hoe.

Copyright: Sander Nieuwenhuys

Onafhankelijk en objectief

Inhoud en programmering van FD BNR LIVE vallen onder verantwoordelijkheid van de redacties van Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Partners die bepaalde redactionele thema’s van belang achten maken onze events mede mogelijk, maar hebben geen zeggenschap over de inhoud.

Lezers en luisteraars krijgen meer

De abonnees van Het Financieele Dagblad krijgen 20% korting op de entreeprijs en voorrang op de wachtlijst van FD BNR LIVE, evenals de leden van FD Circle en BNR Businessclub.

Foto: Sander Nieuwenhuys

Contact

Heeft u een idee voor een thema of spreker? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen met Alwine de Jong, manager FD BNR LIVE, via alwine.de.jong@fdmediagroep.nl.

Partner worden van FD BNR LIVE

Partners van FD BNR LIVE verbinden zich graag met de inhoud. Onderschrijft uw organisatie het belang van verandering en wilt u partner worden van onze events? Neem dan contact op met Sandor Janssen, Head of Business FDMG Effect, via sandor.janssen@fdmediagroep.nl.