terug naar alle events

The Human Factor

Woensdag 20 november 2019
deelname kosteloos
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen
Mede mogelijk gemaakt door: Knowledge Mile

Over dit event

We zitten op een record aantal openstaande vacatures, volgens het CBS: je kan nu kiezen uit 284 000 functies. Hoe vind jij de juiste baan voor jou, die écht bij je past? Bij The Human Factor op woensdag 20 november gaan we op zoek naar het antwoord.

Hoe maak je carrièrekeuzes en waar moet jij naar kijken bij een bedrijf waar je misschien wil gaan werken? Dat hoor je van Sophie van Gool. Sophie was consultant bij Boston Consulting Group en heeft nu een eenmansbureau. Moonshot adviseert klanten hoe ze de mannelijke cultuur in hun bedrijf kunnen doorbreken, zodat het ook voor vrouwen een fijne werkomgeving wordt. Je kan haar dus alles vragen over diversiteit én hoe het is om voor jezelf te beginnen.

Vacature pitches

In 2018 zijn het FD en The Knowledge Mile gestart met de event-reeks The Human Factor. Ambitieus talent en werkgevers gevestigd rond de Amsterdamse Wibautstraat kunnen elkaar hier ontmoeten. Vijf bedrijven geven inzicht in hun werkgeverschap, en pitchen een vacature. Waarom zijn deze sprekers bij het bedrijf gaan werken? Welke impact hebben zij? Wat maakt het werk leuk, en wat juist niet? Waar gaat het bedrijf heen en hoe pas jij, als potentieel nieuwe werknemer, daar bij?

Je hoort op woensdag 20 november alles over de leukste vacatures bij Bain & Company, Rabobank, The Student Hotel, Companu.info en Turner & Townsend.

Wil jij meer horen dan vacatureteksten en sollicitatie-tips? Geef je dan nu op voor The Human Factor!

Bekijk hieronder het filmpje van de eerste editie van The Human Factor.

Lees meer

Moderator & Keynote

Elfanie toe Laer

Journalist bij Het Financieele Dagblad

Elfanie toe Laer is redacteur bij het FD, waar zij schrijft over de arbeidsmarkt. Eerder werkte zij onder andere als verslaggever bij BNR Nieuwsradio.

Sophie van Gool

Eigenaar van Moonshot Diversity & Inclusion

Na 5 jaar bij Boston Consultancy Group op een missie om, met Moonshot Diversity & Inclusion, de gender- en diversiteitsgap te  dichten.

Pitchers

Barbara Baarsma

Directievoorzitter Rabobank Amsterdam

Sinds 2016 actief bij de Rabobank. Econome, hoogleraar, bestuurder en adviseur in verschillende nevenfuncties voor o.a. UvA, DNB en SER.

Luke Bartolo

Manager Director NL bij Turner & Townsend

In 8 jaar van project manager tot managing director Nederland van Turner & Townsend gewerkt.  De multinationale consultancy is gespecialiseerd in infrastructuur en onroerend goed.

Henk Pijper

CTO bij Company.info

Bijna 3 jaar CTO bij Company.Info. Het Amsterdamse bedrijf is marktleider van bedrijfsinformatie voor de zakelijke professional met internationale groeiambitie.

Lucas Rijckmans

Chief Corporate Services bij The Student Hotel

Verantwoordelijk voor Legal & Compliance, Risk Management en meer voor dit creatieve hotel-concept. The Student Hotel is een gelauwerde fusie tussen een studentenaccommodatie en hotel.

Jos Vis

President & CEO bij FCB Amsterdam

Al 6 jaar president en sinds kort franchise-eigenaar van FCB Amsterdam. FCB is een internationaal top-10 reclamebureau.

Programma

Inloop
Start programma
Borrel

Locatie

Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Het BNR auditorium is gevestigd achterin café-restaurant Dauphine. Café-restaurant Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is dus uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol.

Partners

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Een sterke business community, creatieve studenten, toonaangevend praktijkonderzoek, young professionals en startups, en unieke venues, horeca, verblijf- en werklocaties. Deze ingrediënten maken de Knowledge Mile tot internationaal toonaangevende business community en innovatiedistrict in het hart van Amsterdam. Innovators van het Amstelplein tot en met het stadhuis van Amsterdam brengen mensen en organisaties samen om de omgeving te transformeren van grijs, versteend en vervuilend tot groen, gezond en duurzaam.

Andere events