terug naar alle events

The Green Quest Award-show

Maandag 1 juli 2019
60 ex. btw
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen
Kennispartner:

Over dit event

The Green Quest Live is het spetterende seizoenslot van de radio-serie The Green Quest. Op maandag 1 juli in Amsterdam worden de ondernemers bekroond die ons het afgelopen seizoen verrast hebben met de meest kansrijke duurzame initiatieven van Nederland.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking is er een Green Gallery; een gevarieerde overzichtstentoonstelling met de ideeën van de duurzaamste doeners. Presentator Harm Edens doet live verslag van deze Green Gallery op BNR Nieuwsradio. Het programma wordt verder opgeluisterd met een inspirerende keynote van architect Thomas Rau die bekendstaat om zijn duurzame en circulaire gebouwen. En uiteraard worden de awards uitgereikt; de Green Quest Award, de Engie Prijs voor Duurzame Techniek én de Publieksprijs van de luisteraars van BNR Nieuwsradio.

Alvast benieuwd naar de ideeen en de oplossing van de deelnemende ondernemers? Ga dan naar thegreenquest.nl. Hier kun je bovendien ook jouw publieksstem uitbrengen!

Lees meer

Sprekers

Thomas Rau

Directeur van architectenbureau RAU

Architect, ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Hij staat jaarlijks hoog genoteerd in de Duurzame 100 van dagblad Trouw.

Harm Edens

Presentator en televisiepersoonlijkheid

Journalist, programmamaker, auteur, columnist en presentator (o.a. van BNR The Green Quest). Hij is actief bezig met duurzaamheid.

Programma

Registratie & Green Gallery
Prijsuitreiking

Presentatie onder leiding van Harm Edens.
Keynote door Thomas Rau.

(Netwerk)borrel
Einde

Locatie

Circl

Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam

Plan uw route

Circl is erg makkelijk bereikbaar met zowel Openbaar Vervoer als eigen vervoer. Vanaf het NS station Amsterdam Zuid loop je in vier minuten naar Circl. Op station Amsterdam Zuid stoppen ook metrolijn 51, metrolijn 50 en tram 5. Ook buslijn 62 stopt vlakbij, halte Hogewerf.

Toch met de auto? Het bezoekadres is Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS in Amsterdam. Parkeren kan in Q-Park Mahler (Aaron Coplandstraat 8 1082 MG Amsterdam) of Q-Park Symphony (Leo Smitstraat 4 1082 MP Amsterdam). Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.