terug naar alle events

The Financial Agenda

Vrijdag 7 september 2018
exclusief voor genodigden
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen
In samenwerking met:

Over dit event

Technologie heeft een grote invloed op bestaande businessmodellen. De afgelopen jaren lijkt die ontwikkeling in een stroomversnelling te zijn geraakt. De meest opvallende en veelgehoorde technologieën zijn blockchain, kunstmatige intelligentie en robotisering.

Nu de economie aantrekt en er weer geld beschikbaar is, lijkt niets een flinke financiële injectie in dergelijke innovatie in de weg te staan. Maar welke impact kunnen deze snel ontwikkelende technologieën daadwerkelijk hebben op de businessmodellen en processen van uw bedrijf?

Blockchain, KI en robotisering

Het Financieele Dagblad organiseert in samenwerking met Deutsche Bank drie keer per jaar de exclusieve ontbijtsessies ‘The Financial Agenda: Insights for cfo’s’. Tijdens deze besloten boardroomsessies, waarbij de Chatham House Rules worden gehanteerd, delen financiële beleidsmakers hun visie, dilemma’s en oplossingen over specialistische thema’s op het gebied van corporate finance. Tijdens de ontbijtbijeenkomst van 15 juni gaan we voorbij de buzz. Wat gaat er werkelijk schuil achter deze veelbesproken nieuwe technologieën? We praten met cfo’s en experts over de valkuilen en mogelijkheden en stellen onszelf de vraag: wat kunnen we er nu echt mee? We zoomen in op de stelling: ‘Een cfo moet weten hoe blockchain werkt’.

Exclusief voor genodigden

Deelname aan The Financial Agenda is exclusief op  uitnodiging. Wilt u een uitnodiging voor The Financial Agenda ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Chantal Doezie  (Chantal.Doezie@fdmediagroep.nl) met daarin een korte omschrijving van uw bedrijf, functie, bedrijfsgrootte (in omzet en in fte’s).

Lees meer
Foto: Sander Nieuwenhuys

Sprekers

Arno Laeven

Consultant

Zelfstandig consultant gespecialiseerd in nieuwe technologie en innovatie. Helpt bedrijven met het ontwikkelen van hun digitale strategieën.

Paul Smits

Cfo van havenbedrijf Port of Rotterdam

Als cfo verantwoordelijk voor informatievoorziening, risicomanagement en (kwaliteit van) besluitvorming rond investeringen. Eerder werkte Smits bij KPN.

Moderator

Rens de Jong

Presentator, journalist, dagvoorzitter

Presentator BNR Nieuwsradio en RTL Z. Gespecialiseerd in innovatie, ondernemerschap en human capital.

Stelling

Een cfo moet weten hoe blockchain werkt.

Programma

ontvangst
start ontbijtbijeenkomst

gesprek aan de boardroomtafel van het FD. Verslaglegging is conform chatam house rules. Rens de Jong modereert de ontbijtsessie.

afronding ontbijtsessie
einde
Voor wie?

Voor cfo’s van grote, innovatieve, impactvolle bedrijven.

Deelname aan The Financial Agenda is exclusief op  uitnodiging. Wilt u een uitnodiging voor The Financial Agenda ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Chantal Doezie  (Chantal.Doezie@fdmediagroep.nl) met daarin een korte omschrijving van uw bedrijf, functie, bedrijfsgrootte (in omzet en in fte’s). 

Locatie

FD Boardroom

Wibautstraat 224, 1097 DN AMSTERDAM

Plan uw route

The Financial Agenda wordt gehouden in de boardroom van het Financieele Dagblad.

Entree tot het pand is via de 24-uurs receptie aan de zijkant (zijde Wibautstraat) van het gebouw.

Hieronder vindt u de routebeschrijving naar het Financieele Dagblad. U kunt parkeren in de parkeergarage van Dauphine.

Routebeschrijving FD Mediagroep

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Deutsche Bank is al bijna 100 jaar succesvol actief in Nederland en biedt hoogwaardige oplossingen aan zakelijke en institutionele klanten en aan vermogende particulieren en families. De bank heeft in Nederland 800 medewerkers die werken vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Als grootste internationale bank in Nederland speelt Deutsche Bank een belangrijke rol in het faciliteren van Nederlandse bedrijven bij complexe en grensoverschrijdende financiële vraagstukken. Internationaal maken ruim 30 miljoen klanten gebruik van de expertise van Deutsche Bank. Vanuit kantoren in 70 landen werken medewerkers van Deutsche Bank als één team samen voor klanten.

Andere events