terug naar alle events

The Financial Agenda

Vrijdag 23 november 2018
exclusief voor genodigden
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen
In samenwerking met:

Over dit event

Het Financieele Dagblad organiseert in samenwerking met Deutsche Bank drie keer per jaar de exclusieve ontbijtsessies ‘The Financial Agenda: Insights for cfo’s’. Tijdens deze besloten boardroomsessies, waarbij de chatham house rules worden gehanteerd, delen financiële beleidsmakers hun visie, dilemma’s en oplossingen over specialistische thema’s op het gebied van corporate finance.

Voor de drie bijeenkomsten in 2018 staat het onderwerp Finance 2.0 centraal. Alles is digitaal. En dankzij die digitalisering krijgen bedrijven een overweldigende stroom aan data ter beschikking. Maar hoe maken zij die data relevant? Hoe kom je aan betrouwbare gegevens? Hoe bescherm je klanten en het bedrijf tegen cybercrime? En wat is de rol van de cfo hierbij? Op welke vragen moet hij als een van de leiders van het digitale bedrijf antwoorden vinden?

Tijdens de exclusieve ontbijtbijeenkomsten ontmoeten cfo’s van grote, innovatieve, impactvolle bedrijven elkaar.

Lees meer
Foto: Sander Nieuwenhuys
The Financial Agenda, Deutche Bank. 9-6-17 Copyright: Sander Nieuwenhuys
Foto: Sander Nieuwenhuys

Moderator

Rens de Jong

Presentator, journalist, dagvoorzitter

Presentator BNR Nieuwsradio en RTL Z. Gespecialiseerd in innovatie, ondernemerschap en human capital.

Programma

ontvangst
start ontbijtbijeenkomst

Gesprek aan de boardroomtafel van het FD. Verslaglegging is conform chatam house rules. Rens de Jong modereert de ontbijtsessie.

afronding ontbijtsessie
einde

Voor cfo’s van grote, innovatieve, impactvolle bedrijven.

Deelname aan The Financial Agenda is exclusief op  uitnodiging. Wilt u een uitnodiging voor The Financial Agenda ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Titia te Dorsthorst  (Titia.te.dorsthorst@fdmediagroep.nl) met daarin een korte omschrijving van uw bedrijf, functie, bedrijfsgrootte (in omzet en in fte’s). 

Locatie

FD Boardroom

Wibautstraat 224, 1097 DN AMSTERDAM

Plan uw route

The Financial Agenda wordt gehouden in de boardroom van het Financieele Dagblad.

Entree tot het pand is via de 24-uurs receptie aan de zijkant (zijde Wibautstraat) van het gebouw.

Hieronder vindt u de routebeschrijving naar het Financieele Dagblad. U kunt parkeren in de parkeergarage van Dauphine.

Routebeschrijving FD Mediagroep

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Deutsche Bank is al bijna 100 jaar succesvol actief in Nederland en biedt hoogwaardige oplossingen aan zakelijke en institutionele klanten en aan vermogende particulieren en families. De bank heeft in Nederland 800 medewerkers die werken vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Als grootste internationale bank in Nederland speelt Deutsche Bank een belangrijke rol in het faciliteren van Nederlandse bedrijven bij complexe en grensoverschrijdende financiële vraagstukken. Internationaal maken ruim 30 miljoen klanten gebruik van de expertise van Deutsche Bank. Vanuit kantoren in 70 landen werken medewerkers van Deutsche Bank als één team samen voor klanten.

Andere events