terug naar alle events

Samenwerking en specialisatie in de zorg

BNR Zorgzaken: nieuw speelveld

Woensdag 31 oktober 2018
deelname kosteloos
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen
Mede mogelijk gemaakt door:

Over dit event

De zorg in Nederland verandert. Patiënten bezoeken niet langer één instelling maar doorlopen een keten aan zorg. Gevolg: een zorgsector die sterk in beweging is.

Grote ziekenhuizen fuseren en worden nog groter, regionale kleinere ziekenhuizen zijn op zoek naar de beste strategie om hun meerwaarde te bewijzen. Zorgverzekeraars zoeken het juiste evenwicht tussen onderhandelen en ondersteunen. Hoe zorgen we voor optimale samenwerking tussen de uiteenlopende spelers op de zorgmarkt? Wat zijn langetermijnoplossingen? Wie zijn de bruggenbouwers van dit moment?

Onder leiding van Tom van ’t Hek praten bestuurders, toezichthouders en andere deskundigen over de herinrichting van ons zorglandschap. Sprekers zijn ervaringsdeskundigen in de zorg met een blik op de realiteit en toekomst.

Lees meer
Foto: Jeroen Oerlemans
Foto: Sander Nieuwenhuys

Presentator

Tom van ’t Hek

Presentator en dagvoorzitter

Presenteerde o.a. de ochtendspits bij BNR Nieuwsradio en bij de NOS het sportprogramma Langs de Lijn.

Programma

inloop & registratie

Registratie en ontvangst met een drankje

opening debat

Tom van ’t Hek praat met bestuurders, toezichthouders en andere deskundigen over de herinrichting van ons zorglandschap.

netwerkborrel

Onder het genot van een drankje verder discussiëren over het debat.

einde
Voor wie?

BNR Zorgzaken is specifiek bedoeld voor bestuurders, toezichthouders, deskundigen en specialisten in de zorg.

Locatie

BNR auditorium Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Het BNR auditorium bevindt zich achterin café-restaurant Dauphine. Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is dus uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol. Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partner

Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheid. Vanuit Arnhem, Apeldoorn, Zwolle en Utrecht, werken ruim 90 specialisten voor cliënten. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Die intensieve samenwerking stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden.