terug naar alle events

Iedereen houdt van doekoe. Toch?

Standup Economics Festival: want economie is te belangrijk om geen grappen over te maken

Zondag 6 oktober 2019
vanaf € 5
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Blijf op de hoogte Delen
Mede mogelijk gemaakt door:

Over dit event

Maakt geld gelukkig? Of is mo’ money, mo’ problems een waarheid als een koe? Over deze vraag wordt al gediscussieerd zolang als er geld is. Wat zegt de theorie? De wetenschap? De persoonlijke ervaring van host Jörgen Raymann? En, wat denk jij?

Lees meer

Line-up

Jörgen Raymann

Cabaretier, consultant, dagvoorzitter en presentator

Wekelijks te horen op BNR Nieuwsradio. Mede-eigenaar van Men at Work TV Produkties (2009), van o.a. ‘De Dinoshow’ en ‘Raymann is Laat’.

Sabine Barthel

Vermogelnsregisseur en oprichter van Krijtstreep

Ze begeleidt zeer vermogende en ondernemende families en executives. Ze werkte hiervoor o.a. als fiscalist en vermogensstructureerder.

Ad Kil

Emeritus Hoogleraar bij Nyenrode Business Universiteit

Gespecialiseerd in research didactiek voor professionals. Geestelijk vader van het Excel-programma KODANI, muzikant en keramist.

André van Hoorn

Universitair docent aan de Radboud Universiteit

Econoom en als universitair docent verbonden aan de sectie Economie en Bedrijfseconomie van de Radboud Universiteit.

Programma

zaal open
start show
einde
Standup Economics Festival in het kort

Het Financieele Dagblad en Comedy Central presenteren de eerste editie van het festival Standup Economics, waar economie en comedy samen komen. Op 6 podia in de binnenstad van Groningen leggen comedians Jörgen Raymann en Tex de Wit het vuur aan de schenen van bekende economen als Heleen Mees en minister Eric Wiebes. Samen maken zij grote economische onderwerpen inzichtelijk met scherpte en humor. Geen onderwerp wordt geschuwd.

Wie, wat, waar?

Standup Economics is een initiatief van Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, economenvakblad ESB en Viacom’s Comedy Central, in samenwerking met verzekeraar a.s.r. De eerste editie van dit jaarlijkse festival wordt georganiseerd in samenwerking met de Groningse instituten Alfa-college, Hanzehogeschool, Noorderpoort en Rijksuniversiteit Groningen, alsmede de Gemeente en de Provincie Groningen. Het festival vindt elk jaar in een andere stad in Nederland plaats.

Locatie

Grand Theatre

Grote Markt 35, 9711 LV Groningen

Plan uw route

Het Grand Theatre is het hoofdpodium van het Standup Economics festival. In dit eigenzinnige en baanbrekende teater worden maar liefst vier shows gehouden. In totaal worden er 12 verschillende shows in 6 verschillende venues gehouden. De venues bevinden zich op loopafstand van elkaar.

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

 

Bij a.s.r. doen we er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij.  En hoe meer mensen en bedrijven dat ook doen hoe beter dat is. Dit is de tijd van doen.

Andere events