terug naar alle events

FD Transformers 200

Van digital ready naar digital steady

Woensdag 19 juni 2019
Volg FD BNR LIVE
Delen

Verslag

Op zaterdag 22 juni publiceert het FD  voor de derde keer de resultaten van het jaarlijkse onderzoek naar digitale transformatie: Transformers.

Hoe gaat het met de digitale transformatie van de 200 grootste bedrijven van Nederland? Wie zijn de koplopers? Welke verschuivingen zijn er merkbaar in de traditionele bestuurskamers en wat voor (nieuw?) leiderschap hoort er bij de digitale wereld?

Op woensdag 19 juni wordt exclusief voor de deelnemers aan het onderzoek het FD Transformers 200 Dinner georganiseerd. Tijdens deze dinerbijeenkomst wordt een preview gegeven van de resultaten door de onderzoekers van Vlerick Business School. Bovendien wordt er -onder embargo- bekend gemaakt welke bedrijven de koplopers zijn.

Lees meer

Programma

Registratie en ontvangst
Diner + programma
Einde

Sprekers

Annet Aris

Commissaris en INSEAD professor

Annet Aris doceert digitale strategie aan businessschool Insead in Fontainebleau en is commissaris bij diverse bedrijven.

Jan Bonjer

Hoofdredacteur van Het FD

Sinds 2012 als hoofdredacteur bij het FD. In 2018 was Het Financieele Dagblad Europese krant van het jaar.

Stijn Viaene

Professor en partner bij Vlerick Business School

Hoogleraar Digital Transformation & Process Management (Vlerick), houder van de VDAB Leerstoel ‘Digital Business Innovation in Public Services’ (KU Leuven).

Moderator

Hella Hueck

Journalist bij het Financieele Dagblad

Redacteur/verslaggever technologie en innovatie bij het Financieele Dagblad. Werkte o.a. als economieverslaggever en nieuwslezer bij RTLZ.

Voor wie?

De dinerbijeenkomst Transformers 200 is exclusief voor deelnemers aan het Transformers 200 onderzoek.

Het onderzoek is in februari 2019 verspreid onder mensen die eindverantwoordelijk zijn voor de digitale transformatie binnen de onderneming; van cio’s en chief digital officers tot cmo’s, ceo’s of andere functies die speciaal belast zijn met deze taak.

Locatie

FD auditorium Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Het FD auditorium bevindt zich in café-restaurant Dauphine. Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is dus uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol.

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Transformers 200 is een samenwerking tussen Het Financieele Dagblad en Vlerick Business School.

Vlerick Business School heeft een ijzersterke reputatie op het terrein van digitale bedrijfsvoering en strategie. Bovendien biedt Vlerick volgens de Financial Times ranking de beste opleidingsprogramma’s in de Benelux voor ‘Executive Education’.

Andere events