terug naar alle events

FD The Human Factor

Woensdag 3 april 2019
deelname kosteloos
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen
Mede mogelijk gemaakt door:

Over dit event

Zinvol werk. Veel jonge mensen en starters op de arbeidsmarkt zoeken werk waarin ze het verschil kunnen maken. Maar hoe doe je dat? En bij welk soort bedrijf kan dat?

In 2018 zijn het FD en The Knowledgemile gestart met de event-reeks The Human Factor. Ambitieus talent en werkgevers gevestigd rond de Amsterdamse Wibautstraat kunnen elkaar hier ontmoeten. Verschillende bedrijven geven inzicht in hun werkgeverschap.

Meer informatie over deelnemende bedrijven en sprekers volgt. Bekijk hieronder het filmpje van de eerste editie van The Human Factor.

Lees meer
The Human Factor Copyright: Sander Nieuwenhuys
The Human Factor Copyright: Sander Nieuwenhuys
The Human Factor Copyright: Sander Nieuwenhuys

Programma

inloop en registratie
start programma

Met keynotes en bedrijfspitches.

Borrel en netwerken
einde

Locatie

FD auditorium Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Deze bijeenkomst vindt plaats in het FD auditorium, gelegen achterin café-restaurant Dauphine.

Café-restaurant Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol. Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Een sterke business community, creatieve studenten, toonaangevend praktijkonderzoek, young professionals en startups, en unieke venues, horeca, verblijf- en werklocaties. Deze ingrediënten maken de Knowledge Mile tot internationaal toonaangevende business community en innovatiedistrict in het hart van Amsterdam. Innovators van het Amstelplein tot en met het stadhuis van Amsterdam brengen mensen en organisaties samen om de omgeving te transformeren van grijs, versteend en vervuilend tot groen, gezond en duurzaam.

Andere events