terug naar alle events

FD Henri Sijthoff-Prijs

Dinsdag 29 oktober 2019
Delen

Verslag

Op dinsdag 29 oktober reikt Het Financieele Dagblad voor de 66ste keer de FD Henri Sijthoff-Prijs uit tijdens een diner in Hotel The Grand in Amsterdam. Deze jaarlijks terugkerende bijeenkomst is uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor de ‘captains of industry’ in Nederland.

Aan de uitreiking van de FD Henri Sijthoff-Prijs is een inhoudelijk programma verbonden. Roger Dassen, cfo van ASML, neemt de keynote voor zijn rekening. De presentatie is in handen van FD-journaliste Martine Wolzak en BNR-journalist Rens de Jong.

Over de FD Henri Sijthoff-Prijs

De FD Henri Sijthoff Prijs is een jaarlijks terugkerende prijs van Het Financieele Dagblad voor ondernemingen die zich onderscheiden in hun financiële verslaglegging. In 2019 wordt de prijs voor de 66ste keer uitgereikt. Klik hier voor de verslaglegging in het FD over de FD Henri Sijthoff-Prijs.

Lees meer

Keynote en presentatoren

Roger Dassen

Cfo bij ASML Holding NV

Maakte in 2018 de overstap van Deloitte naar ASML. Is naast zijn werk als cfo hoogleraar Auditing aan de VU.

Martine Wolzak

Journalist bij Het Financieele Dagblad

Verslaggever pensioen bij het FD. Regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio als financieel commentator.

Rens de Jong

Presentator, journalist, dagvoorzitter

Presentator BNR Nieuwsradio en RTL Z. Gespecialiseerd in innovatie, ondernemerschap en human capital.

Programma

inloop en registratie
genodigden nemen plaats aan tafel

Start dinerbijeenkomst afgewisseld met inhoudelijk programma en de uitreiking van de FD Henri Sijthoff-Prijs 2019.

afronding dinerbijeenkomst

Gelegenheid tot napraten en netwerken

einde
Voor wie?

FD Henri Sijthoff-Prijs is exclusief voor genodigden. Tot de genodigden behoren ceo’s, cfo’s en voorzitters van raden van commissarissen.

Voor meer informatie over het FD Henri Sijthoff-Prijs 2019 kunt u contact opnemen met Titia te Dorsthorst via e-mail (Titia.te.dorsthorst@fdmediagroep.nl) of via mobiel: 06-2393 6505.

Locatie

The Grand

Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam

Plan uw route

The Grand Hotel is een rijksmonument en kent een lange en afwisselende geschiedenis, onder andere als klooster, Admiraliteit en stadhuis. Sinds 1992 is het een vijfsterrenhotel gesitueerd in het centrum van Amsterdam.

The Grand is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Centraal neemt u tram 9, 24 of 25 vanaf het Stationsplein naar het Spui/Rokin. Van daaruit is het nog ongeveer 3 minuten lopen naar het hotel. De trams in Amsterdam rijden gewoonlijk van 07:00 uur tot 01:00 uur.

Indien u met de auto komt, adviseren wij u te parkeren in parkeergarage Stadhuis/Muziektheater/Stopera, gevestigd aan het Waterlooplein 28, 1011 PG Amsterdam. Eenmaal geparkeerd neemt u de uitgang ‘Amstel’. Vanaf deze parkeergarage is het ca. 7 minuten lopen naar Hotel The Grand.

Andere events