terug naar alle events

FD Gazellen Noord-Nederland

Donderdag 15 november 2018
84,50 / € 49,50 voor FD-abonnees
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen

Over dit event

Tijdens vier spectaculaire regiobijeenkomsten in november reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

De FD Gazellen Awards gelden als goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland, want alleen bedrijven die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én het laatste jaar winstgevend afsluiten, maken kans op een FD Gazellen Award.

Aangescherpte criteria

2018 is een lustrumjaar voor de FD Gazellen; de prestigieuze onderscheidingen voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt. Om relevant te blijven, worden voor deze editie de criteria aangescherpt. Zo is de ondergrens voor deelname van 100K omzet in het eerste jaar verhoogd naar 250K. En vanaf 2018 worden ook winstmarge en personeelsgroei (FTE) meegewogen. Een overzicht van de criteria vindt u op fd.nl/fdgazellen.

Feestelijke regionale uitreikingen

Verspreid over vier regionale bijeenkomsten, worden de FD Gazellen Awards in de omzetcategorieën Klein, Middelgroot en Groot uitgereikt. Via ‘Aanmelden voor dit event’ kunt u uw ticket bestellen voor een bijeenkomst. De kosten voor een ticket bedragen € 84,50 voor een regulier ticket en € 49,50 voor abonnees van het FD. Tickets aan de deur kosten € 100,00 per ticket.

De bijeenkomsten staan gepland voor:

Op dinsdag 11 december volgt bovendien de grande finale waarbij de landelijke prijzen, waaronder de FD Gazellen Oryx, worden uitgereikt. Deze bijeenkomst is exclusief voor genodigden.

FD Gazellen in 2017

Met een groei van 1400 procent was familiebedrijf Kernfarm de grootste groeier tijdens van de FD Gazellen Awards 2017. De Oryx, de onderscheiding voor de meest indrukwekkende groeiprestatie uit de lijst, was voor MessageBird, met eervolle vermeldingen voor NFP Groep en HerBo Groenleven. In 2017 werden er in totaal 755 Gazellen uitgereikt. In verband met het aanscherpen van de criteria is het niet de verwachting dat dit aantal in 2018 overtroffen zal worden. Meer weten over het project in 2017? Lees dan hier het Magazine FD Gazellen 2017.

Lees meer
FD Gazellen Awards regio Oost Nederland. Copyright: Sander Nieuwenhuys
FD Gazellen Awards regio Oost Nederland. Copyright: Sander Nieuwenhuys
FD Gazellen in Hoogeveen. copyright: Sander Nieuwenhuys

Presentator

Hella Hueck

Journalist bij het Financieele Dagblad

Redacteur/verslaggever technologie en innovatie bij het Financieele Dagblad. Werkte o.a. als economieverslaggever en nieuwslezer bij RTLZ.

Programma

Ontvangst & registratie

Ontvangst met een drankje & registratie

start programma

Uitgesplitst naar omzetcategorie worden de winnaars van de FD Gazellen Awards van een betreffende regio gehuldigd. Met een aantal winnaars gaan we in gesprek. Wat zijn volgens deze winnaars de belangrijke groeifactoren en wat kunnen de andere ondernemers van hun leren?

netwerkborrel

Afronding van het plenaire programma en napraten met de verschillende winnaars onder het genot van een drankje.

einde
Voor wie?

Tijdens de FD Gazellen Awards worden de Awards uitgereikt aan de grootste groeiers uit een regio. De feestelijke uitreikingen zijn vervlochten in een inhoudelijk programma waarbij het draait om ondernemerschap en succesvol zijn. De bijeenkomsten zijn specifiek bedoeld voor genomineerden en ambitieuze ondernemers.

Locatie

Groninger Forum

Hereplein 73, 9711 GD Groningen

Plan uw route

De uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio Noord-Nederland is op donderdag 15 november in Groningen.

Het Groninger Forum, locatie Hereplein, ligt op ongeveer vijf minuten loopafstand van hoofdstation Groningen en heeft een bushalte voor de deur. Ook met de auto is het Hereplein uitstekend bereikbaar; er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving. Klik hier voor de routebeschrijving en/of parkeerinformatie.

Initiatiefnemers

Het Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Door zijn unieke positie in de markt spreekt het een selectieve doelgroep aan van ondernemende mensen, zowel zakelijk als privé. Waar het FD van maandag t/m vrijdag vooral op het zakelijk leven gericht is, biedt de zaterdageditie inspiratie en verdieping en treedt het binnen in het privédomein van de lezer.

Van data naar voorspellende klantinzichten. Op het internet is een grote hoeveelheid data beschikbaar en liggen bedrijfsgegevens voor het oprapen. Maar wat is de waarde daarvan als de context ontbreekt? Company.info brengt de juiste bedrijfsgegevens samen, structureert ze en maakt ze toegankelijk. Wij transformeren data naar uitgebreide en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders.

Partners

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

DAS maakt het recht toegankelijk voor iedereen. Al ruim 50 jaar helpen we particulieren, bedrijven en overheden bij juridische conflicten. Daarnaast bieden we bedrijven en overheden financiële oplossingen op het terrein van creditmanagement, incasso en factoring. Met ongeveer 2.200 medewerkers in Nederland, verspreid over 27 vestigingen, behandelen we jaarlijks ruim 100.000 zaken in meer dan veertig rechtsgebieden en circa 2.000.000 incassovorderingen voor bedrijven.

ING is een wereldwijd actieve bank met een sterke Europese basis. ING heeft in Nederland ruim 8 miljoen particuliere klanten en meer dan 650.000 zakelijke klanten. De doelstelling van ING is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. De meer dan 51.000 werknemers van ING Bank bieden diensten op het gebied van particulier en zakelijk bankieren aan klanten in meer dan 40 landen.

Bestellen FD Gazelle Awards 2018

Tijdens de verschillende FD Gazellen bijeenkomsten, zijn de FD Gazellen Awards 2018 uitgereikt.
Was u niet in de gelegenheid om uw Award zelf op te halen, of wilt u meerdere exemplaren ontvangen, dan kunt u de FD Gazellen Awards 2018 hier bestellen.

De kosten voor een FD Gazelle Award bedragen € 84,50 per stuk. Wij zorgen er dan voor dat deze binnen drie werkdagen aangeboden wordt bij de post. Indien u de FD Gazelle Award zelf wilt ophalen bij de FD Mediagroep in Amsterdam, dan bedragen de kosten € 64,50 per stuk. De Award kan dan vanaf de volgende werkdag worden opgehaald.

Klik hier voor het bestellen van een FD Gazelle Award!

Andere events