terug naar alle events

FD Gazellen Noord-Nederland

Donderdag 7 november 2019
Volg FD BNR LIVE
Delen

Verslag

Veel Nederlandse bedrijven groeiden de afgelopen jaren supersnel. Het Financieele Dagblad houdt ze allemaal bij. Voor het zestiende jaar gaat onze redactie op zoek naar de snelst groeiende ondernemingen van ons land.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Traditioneel zijn de uitreikingen in november.

  • Regio Zuid – dinsdag 5 november 2019 – Den Bosch – provincies: Noord-Brabant, Zeeland &Limburg
  • Regio Noord – dinsdag 7 november 2019 – Assen – provincies: Groningen, Friesland & Drenthe
  • Regio Oost – dinsdag 12 november 2019 – Apeldoorn – provincies: Utrecht, Gelderland & Overijssel
  • Regio West – donderdag 14 november 2019 – Haarlem – provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland & Flevoland.

Wilt u uw bedrijf kandidaat stellen? Kijk dan hier voor de criteria en de procedure. Aanmelden kan tot 31 augustus 2019.

Vanaf medio september kunt u uw tickets bestellen voor de regionale uitreikingen. 

Lees meer

Presentator

Hella Hueck

Journalist bij het Financieele Dagblad

Redacteur/verslaggever technologie en innovatie bij het Financieele Dagblad. Werkte o.a. als economieverslaggever en nieuwslezer bij RTLZ.

Programma

registratie

Ontvangst met een drankje & registratie

start programma

Uitgesplitst naar omzetcategorie worden de winnaars van de FD Gazellen Awards van een betreffende regio gehuldigd. Met een aantal winnaars gaan we in gesprek. Wat zijn volgens deze winnaars de belangrijke groeifactoren en wat kunnen de andere ondernemers van hun leren?

netwerkborrel

Afronding van het plenaire programma en napraten met de verschillende winnaars onder het genot van een drankje.

einde
Voor wie?

Tijdens de FD Gazellen Awards worden de Awards uitgereikt aan de grootste groeiers uit een regio. De feestelijke uitreikingen zijn vervlochten in een inhoudelijk programma waarbij het draait om ondernemerschap en succesvol zijn. De bijeenkomsten zijn specifiek bedoeld voor genomineerden en ambitieuze ondernemers.

Locatie

DNK

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

Plan uw route

DNK biedt een podium voor congressen en evenementen en is dé plek voor ontmoeting en vermaak.

DNK is goed te bereiken met zowel auto als het openbaar vervoer. Vanaf de A28, afslag 33 Assen -West, richting Centrum ben je binnen enkele minuten bij de parkeergarage. Tegenover het pand bevindt zich een busstation (lijn 8) en het NS-station Assen bereik je lopend binnen 10 minuten.

Klik hier voor uitgebreidere informatie met betrekking tot de bereikbaarheid.

Initiatiefnemer

Het Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Door zijn unieke positie in de markt spreekt het een selectieve doelgroep aan van ondernemende mensen, zowel zakelijk als privé. Waar het FD van maandag t/m vrijdag vooral op het zakelijk leven gericht is, biedt de zaterdageditie inspiratie en verdieping en treedt het binnen in het privédomein van de lezer. Het FD is European Newspaper of the Year.

Powered by

Van data naar voorspellende klantinzichten. Op het internet is een grote hoeveelheid data beschikbaar en liggen bedrijfsgegevens voor het oprapen. Maar wat is de waarde daarvan als de context ontbreekt? Company.info brengt de juiste bedrijfsgegevens samen, structureert ze en maakt ze toegankelijk. Wij transformeren data naar uitgebreide en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders.

Partners

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Nieuwe initiatieven zien in de markt en kansen grijpen. Vernieuwing is voor ING belangrijk om voorop te blijven lopen. Net als voor jou als ondernemer. Daarom sponsort ING de FD Gazellen. Een prachtige prijs waarmee we samen het ondernemerschap vieren.

In 2017 verkocht Peugeot wereldwijd 2.119.845 auto’s. In 200 jaar is Peugeot uitgegroeid van klein familiebedrijf met de productie van onder meer zaagbladen, veren voor horloges tot een wereldspeler in de internationale automobielindustrie.

Peugeot  speelt in op de veranderende toekomst van mobiliteit en energietransitie door zich continu aan te passen aan de markt, te innoveren met nieuwe technologieën en gedurfd ondernemerschap.

YoungCapital brengt jongeren en werkgevers samen via een (bij)baan, traineeship of opleiding, zodat zij elkaar kunnen helpen groeien. Werkgevers hebben de ervaring en vakkennis, jongeren stellen de verfrissende vragen. Zij zitten nog niet vastgeroest in patronen en zijn daarmee onmisbaar voor vernieuwing. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar en sterke groeicijfers, is YoungCapital zelf het levende bewijs van wat jongeren op de werkvloer kunnen bereiken.

Andere events