terug naar alle events

FD Gazellen Finale

Dinsdag 11 december 2018
Volg FD BNR LIVE
Delen

Verslag

Op dinsdag 11 december vindt de feestelijke Finale van de FD Gazellen 2018 plaats. Tijdens de FD Gazellen Finale kijken we vooruit naar 2019. Bovendien wordt de Oryx uitgereikt, de FD Gazellen juryprijs voor het bedrijf met de meest indrukwekkende groeiprestatie. Het programma wordt afgesloten met een feestelijke borrel.

De bijeenkomst is exclusief voor de FD Gazellen 2018 die deel uitmaken van de top-100. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De lijst met de top 100 vindt u op fd.nl/ondernemen/1278494/dit-zijn-de-snelst-groeiende-bedrijven-van-nederland.

Wie volgt de winnaar van 2017 op? Vorig jaar werd de Oryx werd toegekend aan MessageBird; zij realiseerden een omzetgroei van 233%. Het bedrijf koos volgens de jury, waarin onder anderen Heleen van Dura-van Oord (FutureFoodFund, DG&A, Peak Capital) en Kees de Jong (NL Groeit) zitting hadden, precies het juiste moment om in de markt voor berichtendiensten te stappen.

Lees meer

Sprekers & presentator

Marieke Blom

Hoofdeconoom ING Nederland

Sinds 2014 hoofdeconoom bij ING Nedeland. Hiervoor was zij o.a. actief in de politiek (PvdA).

Hella Hueck

Journalist bij het Financieele Dagblad

Redacteur/verslaggever technologie en innovatie bij het Financieele Dagblad. Werkte o.a. als economieverslaggever en nieuwslezer bij RTLZ.

Programma

registratie

Ontvangst met een drankje & registratie

start programma

Uitreiking van de overkoepelende landelijke prijzen voor de FD Gazellen 2018. Welk bedrijf wint de Oryx en heeft daarmee volgens de jury de meest uitzonderlijke groeiprestatie geleverd?

netwerkborrel

Afronding van het plenaire programma en napraten met de winnaars onder het genot van een drankje.

einde
Voor wie?

De FD Gazellen Finale is exclusief voor de FD Gazellen 2018 die deel uitmaken van de top-100. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De lijst met de top 100 vindt u op fd.nl/ondernemen/1278494/dit-zijn-de-snelst-groeiende-bedrijven-van-nederland.

Locatie

FD auditorium Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Het FD auditorium bevindt zich in café-restaurant Dauphine. Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is dus uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol.

Initiatiefnemers

Het Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Door zijn unieke positie in de markt spreekt het een selectieve doelgroep aan van ondernemende mensen, zowel zakelijk als privé. Waar het FD van maandag t/m vrijdag vooral op het zakelijk leven gericht is, biedt de zaterdageditie inspiratie en verdieping en treedt het binnen in het privédomein van de lezer.

Van data naar voorspellende klantinzichten. Op het internet is een grote hoeveelheid data beschikbaar en liggen bedrijfsgegevens voor het oprapen. Maar wat is de waarde daarvan als de context ontbreekt? Company.info brengt de juiste bedrijfsgegevens samen, structureert ze en maakt ze toegankelijk. Wij transformeren data naar uitgebreide en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders.

Partners

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

DAS maakt het recht toegankelijk voor iedereen. Al ruim 50 jaar helpen we particulieren, bedrijven en overheden bij juridische conflicten. Daarnaast bieden we bedrijven en overheden financiële oplossingen op het terrein van creditmanagement, incasso en factoring. Met ongeveer 2.200 medewerkers in Nederland, verspreid over 27 vestigingen, behandelen we jaarlijks ruim 100.000 zaken in meer dan veertig rechtsgebieden en circa 2.000.000 incassovorderingen voor bedrijven.

ING is een wereldwijd actieve bank met een sterke Europese basis. ING heeft in Nederland ruim 8 miljoen particuliere klanten en meer dan 650.000 zakelijke klanten. De doelstelling van ING is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. De meer dan 51.000 werknemers van ING Bank bieden diensten op het gebied van particulier en zakelijk bankieren aan klanten in meer dan 40 landen.

Andere events