terug naar alle events

FD Gazellen Finale 2019

Donderdag 21 november 2019
Volg FD BNR LIVE
Delen

Verslag

Op donderdag 21 november worden de 100 snelstgroeiende FD Gazellen van 2019 nog één keer in de spotlight gezet. Tijdens deze bijeenkomst wordt de volledige FD Gazellen Top 100 bekendgemaakt én wordt de Oryx uitgereikt.

Meest indrukwekkende groeiprestatie

De Oryx is de FD Gazellen juryprijs voor het bedrijf met de meest indrukwekkende groeiprestatie. Eerdere winnaars van de Oryx zijn o.a. Slim Opgewekt en Messagebird. De jury bestaat uit Heleen Dura-Van Oord (bestuurder en commissaris), Marcel Broersma (Peak Value) en Kees de Jong (NLGroeit).

Na de bekendmaking en uitreiking blikt Demian Sepp van Business Models Inc. vooruit naar 2020. Het thema van zijn keynote: ‘Hoe kun je planmatig extreem groeien?’.
Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De bijeenkomst is exclusief voor de FD Gazellen 2019 die deel uitmaken van de top-100. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Lees meer

Jury en keynote

Marcel Broersma

Directer bij Peak Value

Adviseur, ondernemer en investeerder. (Mede)-eigenaar van verschillende ondernemingen zoals m|ployee, Cohesion en 4 Critical IT. Investeerder in o.a. Slingshot Ventures.

Heleen Dura-Van Oord

Bestuurder, investeerder, commissaris

Oprichter van DQ&A en medeoprichter van investeringsmaatschappijen Peak Capital en Future Food Fund. RvC-lid van o.a. FD Mediagroep.

Kees de Jong

Ondernemer, investeerder, mentor en schrijver

Mede-oprichter van Blauw Research. Mede-oprichter van NLgroeit en ScaleUp Company. Columnist bij het FD.

Demian Sepp

Strategy designer bij Business Models Inc.

Business adviseur in denken als designer en innoveren als startup. Spreekt regelmatig over innovatie & waardecreatie en (technologische) trends & ontwikkelingen.

Moderator

Hella Hueck

Journalist bij het Financieele Dagblad

Redacteur/verslaggever technologie en innovatie bij het Financieele Dagblad. Werkte o.a. als economieverslaggever en nieuwslezer bij RTLZ.

Programma

inloop en registratie
start programma
feestelijke borrel
einde
Voor wie?

De bijeenkomst is exclusief voor de FD Gazellen 2019 die deel uitmaken van de top-100. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bedrijven die in de top-100 staan ontvangen per mail een uitnodiging. Via deze uitnodiging kunt u zich aanmelden voor de finale.

Voor vragen over het programma of uw aanmelding, kunt u contact opnemen met Titia te Dorsthorst (Titia.te.Dorsthorst@fdmediagroep.nl). 

Locatie

FD auditorium Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Het FD auditorium is gevestigd achterin café-restaurant Dauphine. Café-restaurant Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is dus uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol.

Initiatiefnemer

Het Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Door zijn unieke positie in de markt spreekt het een selectieve doelgroep aan van ondernemende mensen, zowel zakelijk als privé. Waar het FD van maandag t/m vrijdag vooral op het zakelijk leven gericht is, biedt de zaterdageditie inspiratie en verdieping en treedt het binnen in het privédomein van de lezer. Het FD is European Newspaper of the Year.

Powered by

Van data naar voorspellende klantinzichten. Op het internet is een grote hoeveelheid data beschikbaar en liggen bedrijfsgegevens voor het oprapen. Maar wat is de waarde daarvan als de context ontbreekt? Company.info brengt de juiste bedrijfsgegevens samen, structureert ze en maakt ze toegankelijk. Wij transformeren data naar uitgebreide en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders.

Partners

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Nieuwe initiatieven zien in de markt en kansen grijpen. Vernieuwing is voor ING belangrijk om voorop te blijven lopen. Net als voor jou als ondernemer. Daarom sponsort ING de FD Gazellen. Een prachtige prijs waarmee we samen het ondernemerschap vieren.

In 2017 verkocht Peugeot wereldwijd 2.119.845 auto’s. In 200 jaar is Peugeot uitgegroeid van klein familiebedrijf met de productie van onder meer zaagbladen, veren voor horloges tot een wereldspeler in de internationale automobielindustrie.

Peugeot  speelt in op de veranderende toekomst van mobiliteit en energietransitie door zich continu aan te passen aan de markt, te innoveren met nieuwe technologieën en gedurfd ondernemerschap.

YoungCapital brengt jongeren en werkgevers samen via een (bij)baan, traineeship of opleiding, zodat zij elkaar kunnen helpen groeien. Werkgevers hebben de ervaring en vakkennis, jongeren stellen de verfrissende vragen. Zij zitten nog niet vastgeroest in patronen en zijn daarmee onmisbaar voor vernieuwing. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar en sterke groeicijfers, is YoungCapital zelf het levende bewijs van wat jongeren op de werkvloer kunnen bereiken.

Andere events