terug naar alle events

FD Financieel Diner

Dinsdag 9 oktober 2018
exclusief voor genodigden
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen
In samenwerking met:

Over dit event

Op dinsdag 9 oktober organiseren het Financieele Dagblad en Van Lanschot Kempen voor de zesde keer het FD Financieel Diner. Tijdens de dinerbijeenkomst geven nationale en internationale sprekers hun visie op mondiale vraagstukken op het snijvlak van economie en finance.

In 2017 stond het FD Financieel diner in het teken van Europa en de Brexit. Herman van Rompuy, voorzitter van het European Policy Centre, gaf zijn visie op de actuele ontwikkelingen. Ook in de eerdere edities kon het FD Financieel Diner een beroep doen op topsprekers uit binnen- en buitenland. Zo spraken onder meer Neelie Kroes, Klaas Knot, Feike Sijbesma, Reza Moghadam en Daniƫl Ropers in voorgaande jaren bij het FD Financieel Diner.

Na de zomer volgt een update over thema en sprekers voor het FD Financieel Diner 2018.

Lees meer
Foto: Sander Nieuwenhuys
Foto: Sander Nieuwenhuys
Foto: Sander Nieuwenhuys
Foto: Sander Nieuwenhuys

Locatie

Hermitage

Amstel 51, 1018 EJ Amsterdam

Plan uw route

Het museum Hermitage Amsterdam is ook deze keer het podium voor het FD Financieel Diner.

De Hermitage is uitstekend bereikbaar per boot en openbaar vervoer. Parkeergarages in de buurt zijn Nationale Opera & Ballet, Waterlooplein, The Bank en Markenhoven.

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.

Partners

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Van Lanschot Kempen, een samensmelting van twee gespecialiseerde financial boutiques, is het oudste onafhankelijke financiƫle instituut van Nederland. De bank positioneert zich als een gespecialiseerde wealth manager die zich richt op behoud en opbouw van vermogen voor particuliere en institutionele klanten.

Andere events