terug naar alle events

Geannuleerd | Correspondentenavond

Nederland in een veranderende wereldorde

Donderdag 12 maart 2020
Delen

Over dit event

Geannuleerd | FD Correspondentenavond

Dit evenement is, in verband met het coronavirus, geannuleerd. De afgelopen dagen blijkt het voor een groeiend aantal van onze correspondenten een moeilijke afweging of zij bij deze bijeenkomst aanwezig kunnen zijn. Dit vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus. Voor verschillende correspondenten kan een reis naar Nederland betekenen dat zij bij terugkeer naar hun werkgebied restricties krijgen opgelegd, zoals quarantaine of verplicht thuiswerken. Dit zou hun journalistieke werk teveel bemoeilijken.

We vinden het vanzelfsprekend erg jammer dat de avond niet doorgaat.  We hopen u later in het jaar bij een nieuwe FD-bijeenkomst te verwelkomen.

_______________________________________________________________________

De wereld verandert constant. Daarover schrijven zeventien buitenlandcorrespondenten voor Het Financieele Dagblad, verspreid over de hele wereld. Wat zien zij? Wat betekent dit voor de mensen ter plaatse en welke gevolgen heeft het voor Nederland?

Als lezer van het FD heeft u de unieke kans om onze correspondenten te ontmoeten. Op donderdag 12 maart gaat BNR’s buitenlandcommentator Bernard Hammelburg met hen in gesprek in het FD Auditorium Dauphine. U krijgt een analyse van het wereldnieuws én een inkijkje in het bijzondere werk van een buitenlandcorrespondent. Bovendien beantwoorden de correspondenten graag uw vragen.

Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar voor €20 inclusief twee consumpties.
Voor FD abonnees geldt een prijs van €15 per kaart.

donderdag 12 maart
vanaf 19.30 uur

FD Auditorium Dauphine

Lees meer