terug naar alle events

BNR In Bedrijf: The Battle!

Talent vinden en binden

Dinsdag 16 april 2019
Deelname kosteloos
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Blijf op de hoogte Delen
Mede mogelijk gemaakt door:

Over dit event

Veel bedrijven hebben nieuw talent nodig om te kunnen groeien. Maar talent is schaars in onze krappe arbeidsmarkt. Is het ook voor jouw bedrijf moeilijk om goede mensen binnen te halen of te houden? Bij BNR In Bedrijf leer je van andere ondernemers hoe je hierin succesvol kunt zijn.

Op dinsdag 16 april gaat BNR In Bedrijf over talent vinden en binden. Onder leiding van Maarten Bouwhuis vertellen ondernemers openhartig over hun ervaringen. Dat doen ze in een uitdagende managementgame vol praktijkvoorbeelden. Daarbij krijg je waardevol advies en praktische tips van wetenschappers, experts en HR-professionals. Auke van Zandbergen, directeur P&O bij Mars, verzorgt bovendien een keynote.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie over het wekelijkse radioprogramma en de podcast-serie BNR In Bedrijf vind je hier:
www.bnr.nl/inbedrijf

Lees meer

Jury & keynote

Auke van Zandbergen

Directeur P&O bij Mars

Sinds 2011 werkzaam bij Mars. Verantwoordelijk voor het Nederlandse HR-beleid en is lid van het Europese HR-managementteam.

Karin Backx

Journalist bij BNR Nieuwsradio

Sinds 2011 bij BNR als journalist en programmamaker. Is samensteller voor BNR In Bedrijf en juryvoorzitter voor The Battle!

Martine Bolhuis

HR Partner Open bij Centraal Beheer

Binnen Centraal Beheer is zij expert Duurzame Inzetbaarheid op strategische HR-thema’s als flexibilisering en talentmanagement.

Erik Stam

Hoofd Utrecht University School of Economics en hoogleraar

Hoofd USE, hoogleraar Strategie, Organisatie en Ondernemerschap en wetenschappelijk directeur van het Centre for Entrepreneurship.

Moderator

Maarten Bouwhuis

Presentator, dagvoorzitter en debatleider

Presenteert regelmatig programma’s bij BNR Nieuwsradio. Specialist in ondernemerschap en de financiĆ«le sector.

Programma

inloop en registratie
start The Battle!
einde event, start netwerkborrel

Netwerkborrel met maaltijdvervangende hapjes.

LIVE radioprogramma BNR In Bedrijf

In de ruimte waar ook de netwerkborrel wordt gehouden, neemt het team van BNR In Bedrijf de radio-uitzending voor de volgende week op.

einde

Locatie

Centraal Beheer

Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn

Plan uw route

Centraal Beheer Achmea is gastheer van BNR In Bedrijf: The Battle! De bijeenkomst heeft plaats in de centrale ontmoetingsplek in het hoofdkantoor.

Het hoofdkantoor van Centraal Beheer is zowel per openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Klik hier voor de routebeschrijving. U kunt parkeren in P3.

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partner

Centraal Beheer zakelijk is de persoonlijke verzekeringspartner die bijdraagt aan de groei van ondernemers. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.