terug naar alle events

BNR In Bedrijf: The Battle! Innovatie

Hoe vind jij je bedrijf steeds opnieuw uit?

Dinsdag 26 november 2019
Volg FD BNR LIVE
Delen

Verslag

Innoveren. Het zou een dagtaak moeten zijn. Maar veel ondernemers komen er – door de waan van de dag – niet of nauwelijks aan toe.

Welk bestaansrecht heeft de onderneming als je niet innoveert? Op dinsdag 26 november staat de derde BNR In Bedrijf: The Battle in het teken van innoveren en verandering: Hoe vind jij je bedrijf steeds opnieuw uit?

Aan de hand van een spannende management-game ontdek je welk ondernemerstype je bent en wat dit zegt over jouw innovatie-stijl. Ben jij iemand die vooruitloopt? Of beweeg je pas als het écht moet?

Bij The Battle leer je van experts en mede-ondernemers en krijg je praktische tips en adviezen die je morgen in je eigen bedrijf kunt toepassen. En natuurlijk is er ook een podium voor jouw ideeën: de winnaar van The Battle komt bovendien op BNR Nieuwsradio en fietst naar huis op een BNR VanMoof e-bike! Meld je dus snel aan!

Luister ook de wekelijkse radio-uitzending van BNR In Bedrijf en de bijbehorende podcastserie @Home op: BNR.nl/inbedrijf. Advertorials uit deze reeks over Groei en Innovatie vind je hier.

Lees meer

Sprekers en moderator

Elske Doets

Ceo van Doets Reizen

Groeiondernemer. Oprichter van de Young Lady Business Academy een non-profit initiatief. Was Zakenvrouw van het jaar 2017.

Maarten Bouwhuis

Presentator, dagvoorzitter en debatleider

Presenteert regelmatig programma’s bij BNR Nieuwsradio. Specialist in ondernemerschap en de financiële sector.

Programma

inloop en registratie
start The Battle!
einde programma, start netwerkborrel

Tijdens de netwerkborrel wordt extra de uitzending van het radioprogramma BNR In Bedrijf opgenomen.

Locatie

BNR auditorium Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Het BNR auditorium is gevestigd achterin café-restaurant Dauphine. Café-restaurant Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is dus uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol.

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Centraal Beheer zakelijk is de persoonlijke verzekeringspartner die bijdraagt aan de groei van ondernemers. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

 

“De persoon achter de ondernemer is de kritische succesfactor voor ieder bedrijf.”

Ralph van Dam

Head of digital change bij Centraal Beheer Bedrijven

Andere events