terug naar alle events

BNR Beurswatch 2020

Dinsdag 10 december 2019
50
Aanmelden voor dit event
Zet in agenda Volg FD BNR LIVE Delen
In samenwerking met:

Over dit event

Hoe haalt u het beste uit uw portfolio in 2020? Welke invloeden spelen er in de wereld van de beurs? Bij Beurswatch 2020 presenteren Rob Jansen en Rens de Jong u de forecasts, adviezen en tips van wetenschappers, journalisten en beursexperts. Een middag vol waardevolle input voor uw beleggingsportefeuille in het nieuwe jaar. Met breakout-sessies waarbij wordt ingezoomd op specifieke kansen en sectoren.

Dit programma is speciaal geschikt voor particulieren met €100.000 vermogen. Onder aanvoering van Rens de Jong geven prominente experts als Corné van Zeijl, Stan Westerterp, Jaap Koelewijn, Hans Oudshoorn én BNR’s Rob Jansen een outlook op het nieuwe jaar.

In interactieve breakout-sessies wordt u bijgepraat over beleggen in 2020. Wat zijn de thema’s en hoe optimaliseert u uw portfoilio?  Aansluitend kunt u met de experts napraten bij de netwerkborrel en ziet u hoe het radioprogramma van BNR Beurswatch wordt opgenomen.

Lees meer

Sprekers

Rob Jansen

Journalist en presentator bij BNR Nieuwsradio

Werkte als financieel journalist o.a. bij Quote en voor beleggersblad Beursplein5. Hij is sinds 2005 beurscommentator bij BNR Nieuwsradio.

Rens de Jong

Presentator, journalist, dagvoorzitter

Presentator BNR Nieuwsradio en RTL Z. Gespecialiseerd in innovatie, ondernemerschap en human capital.

Nolan Hoffmeyer

Chief Financial Analist bij Natixis Investment Managers

Investment manager en trendbelegger. Is vanaf 2020 eindverantwoordelijk voor het fonds Subscription Economy.

Jaap Koelewijn

Hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit

Hoogleraar Corporate Finance en directeur van Financieel Denkwerk, een adviesbureau gespecialiseerd in financiering, belegging en toezichtvraagstukken.

Edin Mujagić

Hoofdeconoom bij OHV Vermogensbeheer

Macro-econoom gespecialiseerd in het beleid van centrale banken. Columnist, publicist en spreker. Is lid van de Monteraire Kring.

Hans Oudshoorn

Beleggingstrainer bij BinckBank

Beleggerstrainer bij BinckBank, co-auteur van het boek ‘Beleggen voor Dummies’ en columnist bij o.a. DFT en FiscAlert.

Stan Westerterp

Managing Partner bij Bond Capital Partners

Vermogensbeheerder. Senior analist en obligatie-analist. MSc in financiële economie en CFA Charterholder.

 

Corné van Zeijl

Portfoliomanager bij Actiam

Hij beheert de Nederlandse aandelenportefeuilles voor SNS, Reaal en Zwitserleven. Beurscommentator bij BNR en columnist bij Het FD.

Bekijk alle 8 sprekers

Programma

inloop & registratie

Registratie en ontvangst met een drankje

start plenaire sessie keynote Jaap Koelewijn

Beleggers kiezen lang niet altijd kalm en rationeel. Jaap Koelewijn vertelt over de niet-rationele drijfveren bij de keuze voor aandelen. Want meer inzicht in wat je drijft, zorgt voor betere beleggingsbeslissingen. Aansluitend gaat Rens de Jong in gesprek met Rob Jansen en andere experts over het beursjaar 2020.

pauze
breakout 1 Wat zijn de thema's voor 2020?

Robotics, A.I., biochemie… het zijn thema’s die markten kunnen opschudden. Thematisch beleggen is hot. Maar wat zijn de trends voor 2020? Nolan Hoffmeyer van Nataxis, dat in 2020 een nieuw themafonds aankondigt, geeft een preview.

Nolan Hoffmeyer is Chief Financial Analist bij Natixis Investment Managers. Nolan is co-manager van het Thematics AI & Robotics Fund. Daarnaast is hij oprichter en eigenaar van Thematics Asset Management, een deelneming van Natixis Investment Managers. Voordat hij dit bedrijf oprichtte werkte hij als co-manager van het Pictet Asset Management’s Digital Fund, waar hij sinds 2012 werkzaam was. De beleggerssite Investment Week noemde Nolan in 2017 één van de rijzende sterren, een ‘Manager to Watch’.

breakout 2 Hoe richt ik mijn portefeuille slim in?

Of u nu zelf belegt, of voor u laat beleggen: Op interactieve wijze deelt Hans Oudshoorn concrete tips & tricks voor opbouw en onderhoud van een portefeuille. Met oog voor actuele trends en valkuilen waar elke belegger mee te maken heeft.

Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is vanaf de oprichting betrokken bij BinckBank – tegenwoordig onderdeel van Saxo Bank. Met zijn team heeft hij tweemaal de Gouden Stier (Oscar van de financiële wereld) voor beste educatieve instelling van Nederland gewonnen. Hij levert bijdragen over financiële markten en producten op radio en televisie en is columnist bij FiscAlert. Voorts verzorgt hij meerdere keren per week (online) seminars en trainingen over beleggen. Daarnaast is hij co-auteur van de evergreen Beleggen voor Dummies.

Deze breakout-sessie wordt verzorgd door Binck Bank en valt niet onder de journalistieke verantwoordelijkheid van BNR Nieuwsradio.

borrel en radio-opname BNR Beurswatch

WAT BRENGT HET NIEUWE BEURSJAAR?
BNR’s Rob Jansen heeft zijn vakpanel van Beurswatch uitgenodigd voor een outlook op het nieuwe beursjaar. Met Corné van Zeijl en Stan Westerterp bespreekt hij wat er op beleggers afkomt in 2020.

PRAAT MET DE EXPERTS
Praat na bij de netwerkborrel, kijk mee bij de radio-opname van BNR Beurswatch, laat uw portfolio analyseren en ga in gesprek met experts, onder het genot van een drankje en lekkere borrelhappen.

einde

Locatie

BNR auditorium Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Het BNR auditorium bevindt zich achterin café-restaurant Dauphine. Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is dus uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol. Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Bij BinckBank draait alles om beleggen. We doen al 20 jaar niks anders én niks liever. Dat is gunstig voor u als belegger, want dankzij onze passie voor beleggen kunnen we slimmere tools maken, meer kennis delen en betere, persoonlijke service bieden.

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis en expertise – die zij graag met u delen. Naast een prijswinnend beleggingsplatform, heldere voorwaarden en scherpe tarieven ondersteunen we u op educatiegebied met inspirerende webinars, beleggingstips, succesvolle strategieën, interactieve tutorials en meer. Ook geven wij duiding aan de relevante economische actualiteit voor u als belegger.

Zo helpen we u op weg om een (nog) betere belegger te worden. Want een belegger die de wereld van beleggen beter begrijpt, zal dit doorgaans terug zien in het rendement.

Wij kijken dan ook enthousiast uit naar Beurswatch 2020, waar beleggerstrainer Hans Oudshoorn met andere experts alvast vooruit blikt naar trends en kansen voor het komende jaar.

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.