terug naar alle events

BNR Beurswatch 2020

Dinsdag 10 december 2019
Volg FD BNR LIVE
Delen

Verslag

Hoe haalt u het beste uit uw portfolio in 2020? Welke invloeden spelen er in de wereld van de beurs? Bij Beurswatch 2020 presenteerden Rob Jansen en Rens de Jong u de forecasts, adviezen en tips van wetenschappers, journalisten en beursexperts.

Onder het kopje partner kunt u de informatie van partner Binck Bank downloaden.

Lees meer

Sprekers

Rob Jansen

Journalist en presentator bij BNR Nieuwsradio

Werkte als financieel journalist o.a. bij Quote en voor beleggersblad Beursplein5. Hij is sinds 2005 beurscommentator bij BNR Nieuwsradio.

Rens de Jong

Presentator, journalist, dagvoorzitter

Presentator BNR Nieuwsradio en RTL Z. Gespecialiseerd in innovatie, ondernemerschap en human capital.

Martine Hafkamp

Algemeen directeur bij Fintessa Vermogensbeheer

Succesvol vermogensbeheerder. Beursanalist bij o.a. BNR, DFT TV en RTLZ. Meervoudig winnaar van de Gouden Stier.

Nolan Hoffmeyer

Chief Financial Analist bij Natixis Investment Managers

Investment manager en trendbelegger. Is vanaf 2020 eindverantwoordelijk voor het fonds Subscription Economy.

Jaap Koelewijn

Hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit

Hoogleraar Corporate Finance bij Nyenrode Business Universiteit. Directeur van adviesbureau Financieel Denkwerk.

Edin Mujagić

Hoofdeconoom bij OHV Vermogensbeheer

Macro-econoom gespecialiseerd in het beleid van centrale banken. Columnist, publicist en spreker. Is lid van de Monteraire Kring.

Hans Oudshoorn

Beleggingstrainer bij BinckBank

Beleggerstrainer bij BinckBank, co-auteur van het boek ‘Beleggen voor Dummies’ en columnist bij o.a. DFT en FiscAlert.

Stan Westerterp

Managing Partner bij Bond Capital Partners

Vermogensbeheerder. Senior analist en obligatie-analist. MSc in financiële economie en CFA Charterholder.

 

Corné van Zeijl

Portfoliomanager bij Actiam

Hij beheert de Nederlandse aandelenportefeuilles voor SNS, Reaal en Zwitserleven. Beurscommentator bij BNR en columnist bij Het FD.

Bekijk alle 9 sprekers

Programma

inloop & registratie

Registratie en ontvangst met een drankje

start plenaire sessie keynote Jaap Koelewijn

Beleggers kiezen lang niet altijd kalm en rationeel. Jaap Koelewijn vertelt over de niet-rationele drijfveren bij de keuze voor aandelen. Want meer inzicht in wat je drijft, zorgt voor betere beleggingsbeslissingen. Aansluitend gaat Rens de Jong in gesprek met Rob Jansen en andere experts over het beursjaar 2020.

pauze
breakout 1 Wat zijn de thema's voor 2020?

Robotics, A.I., biochemie… het zijn thema’s die markten kunnen opschudden. Thematisch beleggen is hot. Maar wat zijn de trends voor 2020? Nolan Hoffmeyer van Nataxis, dat in 2020 een nieuw themafonds aankondigt, geeft een preview.

Nolan Hoffmeyer is Chief Financial Analist bij Natixis Investment Managers. Nolan is co-manager van het Thematics AI & Robotics Fund. Daarnaast is hij oprichter en eigenaar van Thematics Asset Management, een deelneming van Natixis Investment Managers. Voordat hij dit bedrijf oprichtte werkte hij als co-manager van het Pictet Asset Management’s Digital Fund, waar hij sinds 2012 werkzaam was. De beleggerssite Investment Week noemde Nolan in 2017 één van de rijzende sterren, een ‘Manager to Watch’.

breakout 2 Hoe richt ik mijn portefeuille slim in?

Of u nu zelf belegt, of voor u laat beleggen: Op interactieve wijze deelt Hans Oudshoorn concrete tips & tricks voor opbouw en onderhoud van een portefeuille. Met oog voor actuele trends en valkuilen waar elke belegger mee te maken heeft.

Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is vanaf de oprichting betrokken bij BinckBank – tegenwoordig onderdeel van Saxo Bank. Met zijn team heeft hij tweemaal de Gouden Stier (Oscar van de financiële wereld) voor beste educatieve instelling van Nederland gewonnen. Hij levert bijdragen over financiële markten en producten op radio en televisie en is columnist bij FiscAlert. Voorts verzorgt hij meerdere keren per week (online) seminars en trainingen over beleggen. Daarnaast is hij co-auteur van de evergreen Beleggen voor Dummies.

Deze breakout-sessie wordt verzorgd door Binck Bank en valt niet onder de journalistieke verantwoordelijkheid van BNR Nieuwsradio.

borrel en radio-opname BNR Beurswatch

WAT BRENGT HET NIEUWE BEURSJAAR?
BNR’s Rob Jansen heeft zijn vakpanel van Beurswatch uitgenodigd voor een outlook op het nieuwe beursjaar. Met Corné van Zeijl en Stan Westerterp bespreekt hij wat er op beleggers afkomt in 2020.

PRAAT MET DE EXPERTS
Praat na bij de netwerkborrel, kijk mee bij de radio-opname van BNR Beurswatch, laat uw portfolio analyseren en ga in gesprek met experts, onder het genot van een drankje en lekkere borrelhappen.

einde

Locatie

BNR auditorium Dauphine

Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

Het BNR auditorium bevindt zich achterin café-restaurant Dauphine. Dauphine ligt direct tegenover NS-station Amsterdam Amstel en is dus uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Er is een parkeergarage (betaald parkeren), maar vol=vol. Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Partner

Onderstaande informatie is afkomstig van onze partners

Beste deelnemer van Beurswatch 2020,

Hartelijk dank voor uw aanwezigheid tijdens het beleggersevenement ‘Beurswatch 2020’. Hopelijk heeft u een leuke en leerzame middag gehad. Ik heb de sessie van Binck Bank met veel plezier voor u verzorgd. Onderstaand ontvangt u de presentatiesheets en beloofde artikelen zodat u alles, op uw gemak, nog eens kunt nalopen.
Bent u nieuwsgierig naar meer kennis en inspiratie van BinckBank? Klik dan op onderstaande link of bekijk onze aankomende webinars. Ook kunt een webinar uit ons archief terugkijken. Bij BinckBank kunt u namelijk online presentaties volgen over alle vormen van beleggen. Of u nou interesse heeft in de opbouw en onderhoud van een portefeuille, op zoek bent naar visie & tips, optiestrategieën of u geld wilt laten beleggen. Er is vast wel een uitzending waar u wat van kunt opsteken.
Heeft u nog vragen naar aanleiding van de presentatie tijdens ‘Beurswatch 2020’, een van de webinars of wilt u alsnog vrijblijvend een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar h.oudshoorn@binck.nl en ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Met vriendelijke groet,
Hans Oudshoorn

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.

Presentatie Beurswatch 2020:
Beurswatch 2020
SPDR S&P Euro Dividend Aristocrats ETF:
SPDR S&P Euro Dividend Aristocrats ETF
NN Emerging Europe Fund:
NN Emerging Europe Fund
Pimco Diversified Income Fund:
Pimco Diversified Income Fund
Webinairs Binck Bank:
https://www.binck.nl/klanten/academy/webinars
Kennis & Inspiratie:
https://www.binck.nl/kennis