terug naar alle events

Bestellen FD Gazellen Awards 2019

Dinsdag 30 juni 2020
Volg FD BNR LIVE
Delen

Over dit event

Tijdens de vier regionale uitreikingen van de FD Gazellen 2019 zijn in totaal 770 ondernemers in de spotlight gezet. Deze bedrijven mogen zich een jaar lang FD Gazelle 2019 noemen.  Als beloning voor hun bovengemiddelde groei, kregen deze ondernemers de traditionele FD Gazelle Award 2019 uitgereikt.

Was u niet in de gelegenheid om uw Award zelf op te halen, of wilt u meerdere exemplaren ontvangen, dan kunt u de FD Gazellen Awards 2019 hier bestellen.

De kosten voor een FD Gazelle Award bedragen € 100,00 per stuk. Wij zorgen er dan voor dat deze binnen drie werkdagen aangeboden wordt bij de post. Indien u de FD Gazelle Award zelf wilt ophalen bij de FD Mediagroep in Amsterdam, bedragen de kosten € 80,00 per stuk. De Award kan dan vanaf de volgende werkdag worden opgehaald.

Klik hier om uw FD Gazelle Award te bestellen

Lees meer

Locatie

Prins Bernhardplein 173, 1097 BL Amsterdam

Plan uw route

U kunt de FD Gazelle Award vanaf de volgende werkdag ophalen bij de receptie van Het Financieele Dagblad. De ingang van de receptie bevindt zich direct naast de ingang van café-restaurant Dauphine. De receptie van het FD is op werkdagen geopend tussen 9.00-17.00 uur. Bij het ophalen dient u uw ticket te overhandigen.