terug naar alle events

100ste Petrolheads

Kom naar deze jubileum-podcastopname

Zondag 27 oktober 2019
Volg de autopodcast van Carlo Brantsen en Bas van Werven
Delen

Verslag

Elke week een jubileum! Maar de 100ste aflevering van Petrolheads met Bas van Werven, Carlo Brantsen en machinist André Dortmont is natuurlijk de echte knaller.  Ze verlaten voor de gelegenheid Petrolheads H.Q. en reizen af aanstonds af naar BMW Driving Experience Slotemakers  in Zandvoort.

Als echte Petrolhead kan je de opname van deze op voorhand reeds legendarisch slechte podcast bijwonen. En… er valt iets te winnen, want bij een jubileum hoort natuurlijk een epische Pubquizzz. De glorieuze winnaar krijgt een slipcursus aangeboden door BMW Driving Experience Slotemakers. Bas en Carlo hebben zoals je weet geen vrienden en schenken daarom graag een kopje koffie (of als het echt moet thee) voor je in op zondag 27 oktober in Zandvoort bij Slotemakers.

Lees meer

Presentatoren

Carlo Brantsen

Hoofdredacteur van Carros Magazine

Autoliefhebber, gek op (zinnige) innovaties en sinds de oprichting ook hoofdredacteur van de succesvolle autoglossy CARROS Magazine.

Bas van Werven

Presentator bij BNR Nieuwradio

Vaste presentator van BNR’s Ochtenspits. Hij is een scherpe journalist en een groot autofiel.

Programma

inloop
start opname 100ste Petrolheads
pubquiz
einde
Voor wie?

Iedereen kan een kaartje kopen voor de jubileumpodcast van BNR Petrolheads. Toegangsbewijzen kosten € 15 per ticket.

Locatie

BMW Driving Experience Slotemakers

Rob slotemakerstraat 1, 2041 KN Zandvoort

Plan uw route

Waar beter dan deze 100ste podcast opnemen dan een plek waar het ruikt naar verbrand rubber? En de winnaar van de pubquiz weet dan bovendien gelijk waar de slipcursus gegeven wordt: op het BMW Driving Experience Slotemakers in Zandvoort.